Minunile internetului sunt multe, daca stii sa le gasesti si sa dai de ele. Pot spune ca odata ce am inceput sa descoper functionalitatile internetului am reusit sa fac multe chestii care visam sa le fac, "cand voi mare".

Una din marile pasiuni a fost radio-ul iar acum, cu ajutorul Shoutcast, Sam si Listen2myradio de mai bine de 3 ani transmit online.

Dar mai mult decat atat, intotdeauna mi-am dorit sa pot sa impartasesc clipuri, filme si seriale pe care le urmaresc cu toti ceilalti. Recunosc ca am o arhiva destul de mare de seriale si filme.
Cum internetul a intrat in era video broadcast, si cu ajutorul a mai multor programe am reusit sa incep mai intai cu transmisii LIVE de la posturile TV. Dupa 2 saptamani de astfel de transmisii am reusit, testand si invatand la greu, sa transmit filme, seriale si clipuri din arhiva personala. Aseara am reusit intr-un final sa ii dam de cap, si uite asa am dus la capat primele episoade din Anatomia lui Grey si Neveste disperate.

De sambata, 1 noiembrie, voi incerca sa creez un program, caci de transmisie non-stop cum intreba un amic, nu poate fi vorba momentan. Printre serialele aflate in arhiva se afla: Prison Break, Heroes, Lost, Jericho, Kyle XY, Bones, Criminal Minds, Sarah Connor Chronicles, Supernatural, Dosarele lui Dresden, Dexter, Neveste Disperate, Anatomia lui Grey, Friends, 2 and a half men la care adaugam filmele bune din ultimii ani.