Am citit recent pe internet cateva informatii legate de cel mai tare show de divertisment din Romania, Mondenii. Show-ul care vara asta a ramas fara Dragos Stoica, din motive de neintelegeri, a revenit in toamna asta cu un nou coleg, Angel Popescu, care e amuzant dar nu la fel de amuzant ca vechiul coleg.

Ziarele au sustinut recent ca Mihai Bendeac ar vrea sa plece de la Mondenii acesta infirmand zvonul la matinalul celor de la Radio 21. A infirmat zvonul dar a alimentat si celelate zvonuri conform carora acestia ar putea pleca de la Prima TV. In direct Mihai a spus ca „Ne vom duce la televiziunea care va demonstra că poate gestiona cel mai bun program de divertisment din acest moment din România. Nu este vorba de mai mulţi bani, ci de faptul că vrem ca produsul să fie din ce în ce mai bun, inclusiv din punct de vedere al producţiei şi că vrem să arate foarte bine. Noi ne dorim ca Prima să fie canalul care să ne ofere toate astea".

Cu toate astea intr-un alt articol se vehicula ca emisiunea si-ar putea gasi o noua gazda in curtea celor de la Intact, mai precis la Antena 2, care ar vrea sa se transforme intr-o televiziune de divertisment.