Nu am nimic cu marca MTV, doar cu cei de la noi si cei ce au transformat postul intr-o lalaiala totala care numai are nici o legatura cu muzica.

Duminica seara, in timp ce pe Music Channel se difuzau LIVE Romanian Music Awards, editia a sasea, premii care pana anul trecut erau asociate cu MTV, la MTV rula in reluare MTV Video Music Awards. Asta asa, doar ca sa contracareze concurenta.....


La o aruncare cu ochiul in grila de programe a MTV aflam ca intervalul in care chiar avem muzica la MTV e intre 02:00 - 13:00, si cateva scapari dupa masa. Ei bine, matinalul va fi si el taiat de pe lista de program cu muzica. De luni-vineri, DJ-ii de la PRO FM, Semen si Ivan isi vor prezenta show-ul de la Radio Pro FM si la MTV, de la 8:00 la 10:00.

In contextul ofertei de canale muzicale din Romania, avem de unde alege. Desigur, nu numai in Romania MTV numai este televiziune muzicala, si Marea Britanie sufera, doar ca acolo MTV a gasit solutii: MTV TWO, MTV HITS, MTV DANCE, VH 1, VH 1 Classic... In Romania, in momentul de fata MTV nu mai este Music Television, e o chestie care vrea sa scoata audienta prin niste show-uri care umplu grila de programe.