Liberatea are numai putin de vreo 3 articole in care ne da rating-urile televiziunilor. Daca mai intai incepe sa ne ridice in slavi Kanal D, care face parte din trustul lor, punand-ul pe locul 1 in topul preferintelor romanilor in intervalul 10-16, continua sa ne prezinte succesul obtinut de emisiunile de dans si muzica de la Pro TV.

Posturile care se bat pentru primele locuri in clasamentul audientelor din prime time renunta din ce in ce mai mult la fime si seriale si se bazeaza pe emisiuni. Daca vineri, Pro Tv e lider incontestabil cu Dansez pentru tine, sambata seara, postul de pe Pache Protopopescu a repetat aceeasi performanta. Emisiunea de karaoke prezentata de Andra Maruta, a reusit sa fie lider de audienta.

În intervalul orar 20.28 - 21.41, Pro TV a fost lider de audienţă şi devansat Antena 1, care a înregistrat 6,7 puncte de rating şi 16,1 procente din cota de piaţă.

În ediţia de sâmbătă a emisiunii, campioana "O-la-la" a reuşit să câştige nu numai trofeul emisunii, ci şi premiul cel mare de 25.000 de lei.