Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Radio Total devine Gold FM

Toamna asta nu numai Realitatea FM se relanseaza. Grupul Realitatea-Catavencu a mai pregatit cateva miscari in trust si umbla si la postul R...


Toamna asta nu numai Realitatea FM se relanseaza. Grupul Realitatea-Catavencu a mai pregatit cateva miscari in trust si umbla si la postul Radio Total, care din 27 octombrie devine Gold Fm. Dupa cum v-ati dat seama dupa nume, postul se va axa pe difuzarea muzicii vechi din ani '60, '70, '80.

Raluca Moianu, care a debutat in radio in urma cu 15 ani, si pe care ati putut-o asculta la Radio Contact sau Magic FM, unde a ocupat si functia de director de programe, s-a alaturat echipei Gold FM, ocupand acelasi post de director de programe. Tot ea va prezenta alaturi de Johann Pohrib emisiunea matinala "Gold Morning".

Postul va emite in Bucuresti pe frecventa 96.9 fm si Live pe Internet.

Ceea ce este curios este ca daca incercati sa accesati site-ul goldfm.ro veti constata cu surpriza ca veti primi un link catre site-ul postului Smart FM care este pe acelasi segement de nisa din Bucuresti ca si viitorul post al trustului Realitatea - Catavencu.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS