Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Scary Movie sau clanul Michael Jackson în oraş

Nu a fost nevoie sa editez nimic din articol pentru ca e fenomenal. Sursa Romantica: Mai e puţin până pe 31 octombrie când americanii îşi v...


Nu a fost nevoie sa editez nimic din articol pentru ca e fenomenal. Sursa Romantica:

Mai e puţin până pe 31 octombrie când americanii îşi vor scoate măştile de la naftalină şi vor sărbători Halloween-ul. Dar pentru Michael Jackson şi ai lui copii sărbătoarea groazei este în fiecare zi.

O adevărată raritate pentru blitzurile paparazzi-lor, clanul Jackson s-a aventurat la cumpărături. Copiii erau echipaţi cu măşti, iar Micheal cu binecunoscuta şi terifianta sa mască chirurgicală.

Atunci când Michael a împlinit o jumătate de veac, cântăreţul a declarat că nu-i place nimic mai mult decât să petreacă timp cu copiii săi. "îmi cresc copiii, mă bucur de asta, îi învăţ să meargă pe bicicletă şi să citească. Îmi place la nebunie! Îi las să meargă la filme, să facă lucruri pe care eu nu am putut să le fac".

Spre marea uimire a privitorilor şi fotografilor, copiii lui Michael şi-au scos măştile în momentul în care au intrat în magazin. Mama lor este asistenta medicală care se căsătorise cu Michael în 1997 pentru a divorţa doar doi ani mai târziu.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS