A inceput iar nebunia meciurilor din Uefa Champions League si Cupa UEFA. Aseara a fost si pentru mine o zi plina de fotbal. Nu ma refer neaparat la uitatul la televizor. Am instalat recent pe laptop UEFA Euro 2008 si brusc m-a apucat din nou mania de jocuri pe calculator.

Duminica mi-am pierdut timpul jucand Moto GP si dupa ce m-am plictistiT am decis sa incerc si altceva, de vreme ce vazusem trailerul pe Ginx TV, canal dedicat jocurilor pe calculator.

Dupa ce am stat sa descarc 2GB de fisiere vitality pe care nu aveam nici cea mai mica ideee cum sa le deschid, am descoperit solutia pe internet.

Fisierele vitality apar atunci cand cineva le descarca cu un program de torrents. Pentru a deschide fisierele se deschide aplicatia WinRAR, open files, se selecteaza la sectiunea tip de fisier "All files" si apoi se deschide fisierul 001 din folderul cu fisiere vitality.

Revenind la joc, ieri mi-am mancat nervii jucand mai multe partide. Pentru ca la modul incepator ma plictisesc din cauza ca dau prea multe goluri, am decis sa joc la modul semi pro. Uefa Euro 2008 nu te pune sa joci direct in grupe, ci te pune sa joci unele partide, apoi sa joci calificari. Toate meciurile au unele misiuni care trebuiesc indeplinite. Ce nu imi place este ca daca selectezi Romania numarul 10 la noi nu e Adrian Mutu ci Andrei Murgu.

Dupa ce m-am saturat am decis sa ma instalez in pat sa ma pregatesc de meci. Stiam ca e pe PRO so am asteptat pana pe la 21:45, asa am descoperit Mondenii. Recunosc ca nu am avut rabdare sa ma uit la meci decat 15 minute, ca si la meciul cu Bayern. Am apucat sa il vad pe Mutu de doua trei ori si sa vad cum Semedo a ratat o ocazie. M-am trezit la 12,30 si am cautat rezultatul pe net, 0-0 cu Fiorentina... ca si data trecuta am tras concluzia: "mai bine ca am dormit.."