In tabloidele noastre exista tot felul de articole si stiri menite sa te scoata putin din cotidian. Pitipoance care umbla dupa bani sau tot felul de intamplari care mai degraba mai traznite.

Sunt multe articole interesante, dar cel despre care o sa aduc aminte e chiar hazliu. In Libertatea de azi apare urmatoarea stire:

O femeie de 32 de ani din Ohio, SUA, a speriat un cartier întreg după ce s-a costumat precum o vacă şi apoi s-a îmbătat.

Michelle Allen şi-a pus vestimentaţia, după care a dat pe gât câteva pahare şi a ieşit la plimbare. Prima oprire a fost într-un parc pentru copii, unde s-a apucat să-i fugărească pe micuţi, care nu mai ştiau pe unde să se ascundă.

După ce s-a plictisit de stat la iarbă verde, ca orice bovină cuminte, femeia s-a întors spre casă. Numai că s-a oprit la o altă poartă... cea a vecinului ei. A intrat în curte, a bătut la uşă, iar când bărbatul a deschis uşa, americanca i-a zis pe un ton autoritar: ”Suge-mi ugerele!”

Vecinul a rămas înmărmurit câteva secunde, după care s-a dezmeticit şi a anunţat poliţia. Femeia a primit 30 de zile de închisoare pentru micul spectacol.

Daca ar fi dupa mine cred ca trebuia sa primeasca si un control medical la cap, in ziua de azi nu se stie niciodata.