Se pare ca trecerea la serviciul Justin TV a fost inspirata atunci cand am relansat MediaBlog TV, serviciu care din octombrie a suferit unele imbunatatiri. Pe langa transmisiuni LIVE de la posturi tv precum HBO, HBO Comedy, Cinemax, TV 1000 si Pro TV, din 1 noiembrie avem posibilitatea de a transmite filme si seriale din arhiva proprie. Atsfel, in fiecare zi a saptamanii dupa 17:30 vom transmite seriale de top Prison Break si Lost, la care se adauga filme populare de peste ocean. In week-end puteti urmari seriale precum Dosarele Dresden, KYLE XY, Friends sau 2 and a half men.

Evenimentele sportive se pare ca sunt cele mai populare in randul internautilor in cautare de continut video. Astfel aseara in timpul transmisiei meciului din Champions League, CFR Cluj - Bordeaux, scor 1-2, aproximativ 300 de vizitatori se uitau la transmisia LIVE de pe MediaBlog TV.

Transmisia a fost urmata de analiza meciului si de rezumatele celorlalte meciuri din grupele Ligii.

Evenimentele LIVE continua in seara asta cu meciul Lyon - Sjavascript:void(0)teaua, si maine cu MTV Europe Music Awards, live din Liverpool.