Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

A "lovit-o" calul

Titlul din Cancan e bestial, ca sa nu spun mortal. Anda Adam a suferit dupa ce un cal, sau mai bine zis un armasar a lovit-o. Nu va ganditi ...


Titlul din Cancan e bestial, ca sa nu spun mortal. Anda Adam a suferit dupa ce un cal, sau mai bine zis un armasar a lovit-o.

Nu va ganditi mai la prostii, cum ma gandesc si eu, e vorba de un accident de masina in care artista a fost implicata. Aceasta se pare ca a incercat sa evite un cal care era scapat sub control si care i-a lovit oglinda masinii doar cu copita.

Tot Anda mai "regreta" ca nu a apasat pe acceleratie, ca altfel calul ar fi spart parbrizul si ar fi intrat peste ea in masina, la naiba. Si pentru ca ii parea rau de cal, a zis sa sune la 112 (numai ca l-a incurcat cu 911), dar acesta, ca un armasar ce e el, s-a ridicat si a fugit, fara sa se uite in urma.

Cu toate emotiile avute, Anda Adam, a cantat la Balul Bobocilor din Bailesti, unde se indrepta cand s-a intamplat accidentul. Desigur hitul care a marcat-o a fost "Nu stiu cine esti, ajutor, strig 911, cineva sa vine sa ma salveze pardon calul" :))

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS