Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Antoneasca danseaza la Pro TV cu fratele ei

E vorba de emisiunea Danse pentru tine din aceasta seara in care isi va face aparitia Andreea Antonescu alauturi de fratele ei Razvan. Cei d...


E vorba de emisiunea Danse pentru tine din aceasta seara in care isi va face aparitia Andreea Antonescu alauturi de fratele ei Razvan. Cei doi vor dansa împreună pentru a-i împlini visul lui Andrei, care are nevoie de o orteză performantă pentru piciorul stâng.

Intrebarea e acum daca e vorba chiar de un act de caritate sau pur si simplu aceasta isi dorea extrem de mult sa apara la o ora de maxima audienta, de vreme ce relansarea ei din punct de vedere muzical a fost un esec previzibil.

Antonescu a fost implicata in urma cu ceva timp intr-un scandal cu celebra fraza: "Fost iubit am caseta video cu inregistrarea unei partide de sex cu vedeta care se relanseaza".

Si pentru ca tot suntem la capitoul "Andreea", sa amintim ca in ultima vreme la Pro TV se tot pomeneste de Antonescu. Catalin Maruta a fost provocat de telespectatorii emisiunii sale sa incerce sa reuneasca trupa Andre.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS