Luni seara Traistariu a fost invitat la Maruta in emisiune unde acesta a vorbit despre relatia cu Ioana, prietena sa, depsre faptul ca nu are planuri inca de casnicie si ca nu e de acord sa faca un copil inainte de casatorie.

Bomba a explodat marti dimineata cand Cancan a publicat un articol despre un anume Tarky care il imita pe artistul turc Tarcan. Tarky povesteste despre relatia pe care a avut-o cu Traistariu vara trecuta, ca acesta l-a condus cu masina de trei ori si ca Traistariu l-a luat de mana si l-a sarutat, mai mult decat atat Traistariu l-a dus pe acesta intr-o vila in Eforie Nord cu intentia de a face sex cu el, numai ca acesta l-a refuzat.

In articolul publicat marti de Cancan, Tarky da detalii despre cum l-a cunoscut pe Traistariu prin intermediul internetului pe un site gay din Romania si pe IRC.

Invitati amandoi aseara la Happy Hour cei doi s-au certat la propriu Traistariu negand toate acuzatiile si spunand ca il v-a da in judecata pe acesta pentru a dovedi ca toate aceste lucruri sunt o campanie pusa la cale de ziaristii de la Cancan si Tarky.

Prin telefon, redactorul sef al ziarului i-a spus lui Mihai ca va pune la dispozitie o inregistrare audio prin care dovedeste ca nu e nici un complot pus la cale si ca ceea ce declara este real.

In inregistarea audio Traistariu n-a avut nimic de comentat nici in momentul in care Tarky i-a spus ca stie despre relatia lui cu un jandarm pe nume GabiDezvaluirile lui Tarky din Onesti despre relatia pe care ar fi avut-o cu Mihai Traistariu scot la suprafata alte detalii incendiare. Dupa ce Traistariu a negat ca a trait cu Tarky, acesta ne-a pus la dispozitie o inregistrare telefonica mai veche din care ar reiesi ca Mihai aproba tacit faptul ca e gay.

Inregistrare audio convorbire Tarky - Traistariu: