Daca ati vazut ultimul videoclip al lui Britney, si anume Womanizer, veti vedea la final un fel de metafora dedicata fostului sot. Aruncatul cearceafului peste tipul din videoclip si apoi acesta disparand in timp ce Brit aseaza patul ca si cum tipul nu ar fi existat imi pare mie un fel de a spune a lui Britney ca a uitat trecutul si ca e pregatita sa redevina cine a fost.

Într-un nou documentar, Britney a mărturisit candid că s-a măritat cu Kevin Federline din motive greşite, doar pentru idee şi nu şi-a urmat inima pentru lucrurile care o făceau cu adevărat fericită.

Viata artistei a luat o intorsatura groaznica inca de la inceputul mariajului ei, acesta inaintand divorţul în 2006, citând ca motiv diferenţe ireconciliabile ce au stat la baza separării. Divorţul s-a finalizat în iulie, anul trecut.

Din pacate viata tumultoasa a cantaretei a facut ca fostul sot sa obtina custodia celor doi copii pe care Brintey si Kevin ii iau, mai mult tatal artistei a fost desemnat sa aiba grija de averea fiicei sale care a fost declarata incapabila sa aiba grija de ea.

Anul 2008 a fost anul revenirii in lumea muzicala artista castigand 2 premii la MTV VMA si alte doua la MTV Europe Music Awards, ultimele ei hituri ajungand rapid in topuri.