Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Mondenii isi fac Matinal la Magic FM

Este una din marile surprize pregatite de Magic FM. Mondenii Radio Show se muta din week-end,dimineata,adica de Luni pana Vineri de la ora 6...


Este una din marile surprize pregatite de Magic FM. Mondenii Radio Show se muta din week-end,dimineata,adica de Luni pana Vineri de la ora 6:00. Asta se va intampla incepand de luni 17 noiembrie, show-ul urmand sa fie transmis si pe tv, la Prima evident, incepand cu anul viitor.

Miscarea facuta de cei de la Magic FM face ca lupta pentru audientele mari sa fie si mai acerba. De altfel pentru Mihai Bendeac aceasta noua postura inseamna o evolutie la clasa I a unui tren, pentru ca matinalele radio sunt considerate acum Prime-Time.

In afara de lupta cu Buzdugan si Morar(Radio ZU) sau Razvan Popescu, Orlando si Escu (Fabrica dementa, Radio 21), Mondenii vor concura nici mai mult nici mai putin decat cu colegii de trust, adica Huidu si Gainusa, de la Kiss FM: "Abia aştept să mă întâlnesc cu Huidu pe coridor, în fiecare dimineaţă. Asta cred că ne va motiva poate cel mai mult! Pe noi, Mondenii, dar şi pe el..." , declară amuzat Mihai Bendeac.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS