Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Oana de la Activ e mamica

Oana Nistor de la Activ şi fotbalistul Ovidiu Petre au devenit părinţi. Miercurea trecută, pe data de 29 octombrie, artista a adus pe lume ...


Oana Nistor de la Activ şi fotbalistul Ovidiu Petre au devenit părinţi. Miercurea trecută, pe data de 29 octombrie, artista a adus pe lume primul său copil, pe nume Eva. Ea şi bebeluşul se simt excelent, au ieşit din spital şi s-au instalat deja acasă.

Bucurie mare în familia Oanei Nistor de la Activ, dar şi în cea a fotbalistului Ovidiu Petre. Motivul? Săptămâna trecută, ei au devenit pentru prima oară părinţi. Artista a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe nume Eva, care a primit nota maximă la naştere.

Vedeta şi fiica ei au ieşit deja din spital şi se află acasă, alături de mama Oanei, care are grijă de nepoţica sa. Deşi a suferit o accidentare şi nu poate juca în meciurile Stelei din campionat, mijlocaşul le-a mărturisit coechipierilor lui că este mai feri-cit ca niciodată şi că visul său cel mai mare, acela de a fi tătic, s-a îndeplinit.

Pentru a se dedica în totalitate micuţei Eva, Oana a luat o pauză în ceea ce priveşte cariera sa profesională, urmând să lipsească un an de pe scenă. Oana şi Ovidiu trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de trei ani, locuiesc împreună din anul 2006 în-tr-un apartament închiriat şi s-au logodit anul acesta. Surse din anturajul celor doi susţin că ei plănuiesc să se căsătorească în aceeaşi zi când îşi vor boteza fetiţa.

Click

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS