Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Premiile Latin Grammy dominate de Juanes si Gloria Estefan

La vida se pare ca a fost de partea lui Juanes care a fost marele castigator al Premiilor Latin Grammy ce au avut loc aseara. Cantaretul co...


La vida se pare ca a fost de partea lui Juanes care a fost marele castigator al Premiilor Latin Grammy ce au avut loc aseara.

Cantaretul columbian a luat acasa numai putin de 5 premii printre care Albumul Anului, Piesa Anului si Cea mai buna inregistrare a anului, ajungand la un palmares de 17 premii castigate pana acum, intrecandu-l astfel pe Alejandro Sanz, detinatorul a 14 trofee Latin Grammy.

In afara de premiul pentru cel mai bun album "La Vida...Es Un Ratico (Life Is a Moment)", Juanes a fost desemnat castigator la best male pop vocal album. Piesa Me Enamora i-a mai adus artistului 3 premii.

Artistul s-a declarat incantat si surprins: "Este incredibil. Milioane de multumiri", declara Juanes pe scena din Houston.

Tot Juanes a fost si cel care a facut un duet extraordinar alaturi de John Legend. Pe scena au mai evoluat Carlos Sanatana, Jose Feliciano si Gloria Estefan.

Gloria a castigat premiul pentru best traditional tropical album and tropical song, in timp ce artistul mexican Cafe tacuba, care a fost nominalizat la 6 categorii, a plecat acasa cu 2 premii.

Lista completa a castigatorilor o gasiti aici

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS