Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Sa il impuscam pe Marko Bella

Titlul e prea dur dar cred ca am inghitit foarte multe de la acest personaj politic care isi permite prea multe. Cu tupeu acesta a declarat ...


Titlul e prea dur dar cred ca am inghitit foarte multe de la acest personaj politic care isi permite prea multe. Cu tupeu acesta a declarat in fata a peste 7000 de oameni ca de 1 Decembrie maghiarii nu se pot bucura la 1 decembrie, aceasta data insemnand "70 de ani de agonie".

Consultat in legatura cu afirmatiile lui Marko Bela, fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, a tinut sa il corecteze pe liderul UDMR: "Domnul Marko Bela nu a socotit bine...inseamna 90 de ani de 'agonie' si il asigur ca, daca Bunul Dumnezeu il mai tine in viata, peste 10 ani o sa fie martor la sarbatorirea centenarului Marii Uniri."

De ani buni incoace suntem martorul a unor actiuni de propaganda si de dezmembare teritoriala a tarii, demonstrand in nenumarate randuri visurile pe care acesta le are, o Transilvanie maghiara. Iar daca acest lucru e greu de indeplinit macar cu autonomia incearca ceva. Autoritatile noastre se pare ca inchid ochii si nu fac nimic impotriva acestui domn care isi permite sa ne ia peste picior.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS