Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Scump domnule.. scump dincolo era mai ieftin

Se pare ca artistii latini au mare trecere pe la noi, daca stam sa ne gandim la mexicanii de la RBD la ale caror concerte sustinute in Roman...


Se pare ca artistii latini au mare trecere pe la noi, daca stam sa ne gandim la mexicanii de la RBD la ale caror concerte sustinute in Romania preturile au ajuns pana la 300 ron, pretul unui bilet la David Bisbal este in grafic, ca sa spunem asa.

Cu toate astea, e putin mai scump, chiar mult mai scump decat la alti artisti de renume international care ne-au trecut pragul.

Daca sunteti fani David Bisbal aflati ca biletele pentru „Premonicion“, concertul pe care David Bisbal îl va susţine pe 11 decembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, se vor pune în vânzare la preţuri cuprinse între 200 şi 400 de lei, potrivit organizatorilor evenimentului.

Biletele se găsesc la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Staţiile de metrou Unirii 2, reţeaua magazinelor Diverta, reţeaua Carrefour şi on-line, pe eventim.ro, bilete.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro, biletedelatati.ro şi blt.ro.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS