Nu e o lauda, e vorba de un site recent lansat care promite sa devina in cel mai scurt timp site-ul de muzica no. 1 in Romania.

Conceptul este unul ingenios, acela de a combina intr-un site tot ceea este la moda pe internet acum, si anume un site social dedicat muzicii. Stiumuzica.ro are de toate, stiri din muzica, biografii complete ale artistilor, clasamente, concursuri, chat si posibilitatea creari si customizarii profilului dupa preferintele personale.

Ideea de baza, daca ne luam si dupa titlul e acela de a vedea cat de multa muzica stii. Astfel participi la un concurs in care esti pus sa recunosti un personaj sau sa identifici o melodie. Sirul intrebarilor continua cu intrebari de cultura muzicala. Cu cat raspunzi mai repede cu atat obtii mai multe puncte. Ce faci cu punctele ? Le transformi in premii.

Stiumuzica.ro este dezvoltat de trustul care administreaza in prezent cele mai ascultate posturi de radio din Romania, Europa FM, Radio 21 si Vibe FM.

Toader Paun, unul din oamenii din spatele site-ului, spune ca aceasta asociere si "cu o asemenea sustinere este usor de intuit ca stiumuzica.ro va creste rapid si va fi asemeni “fratilor” din trust, adica no.1. Deja avem gandit planul de extindere pentru urmatoarea perioada si pe masura ce se dezvolta comunitatea din jurul stiumuzica.ro, utilizatorii vor descoperi noi servicii.
Pentru inceput ne propunem ca stiumuzica.ro sa fie prezent peste tot unde exista muzica de calitate si in acest sens deja ne-am asociat cu organizatorii catorva concerte importante si am incheiat acorduri cu marile case de discuri."

Succes !