De sarbatori unii au gasit motive sa se certe. Poate devina e criza financiara sau doar nevoia de bani pur si simplu. Studiourile Warner Bros. care produc pentru CBS serialul 2 barbati si jumatate(t.o. 2 and a half men) au dat in judecata postul de televiziune cerand 49 de milioane de dolari, reprezentand costuri de productie si taxe aparute dupa ce show-ul a devenit foarte popular.

In procesul intentat de Warner Bros. se stipuleaza faptul ca daca show-ul va avea o continuare cu sezoanele 5 si 6 atunci CBS ar fi fost obligat sa ofere mai multi bani din castiguri si de asemenea sa ofere producatorului posibilitatea de a isi recupera pierderile din sezoanele 1-4.

CBS si-a insusit castigurile venite dupa marele succes avut de serial dar nu doreste sa imparta veniturie extra cu cei de la Warner Bros. Oficialii CBS nu au comentat inca aceasta situatie.

Studiourile Warner Bros. sustin ca pentru a produce un episod sunt cheltuiti 1.2 milioane de dolari, insa conform intelegerii cu CBS acestia primesc 750.000 de $, suma care putea suferi mici ajustari intre timp.

Serialul strange in fata televizoarelor majoritatea telespectatorilor cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani si conform celor de la Warner, CBS castiga sute de milioane de dolari de pe urma lui.

Actorul Charlie Sheen, care interpreteaza rolul unui burlac care locuieste intr-o vila impreuna cu fratele si nepotul sau este cel mai bine platit actor de la Hollywood castigand 20 de milioane de dolari pe an.