Noul pachet de programe de la Realitatea - Catavencu, lansat saptamana trecuta va fi distribuit gratuit timp de 6 luni doar abonatilor Dolce dupa care va deveni Pay-TV la un pret apropiat de pachetul Max Pack de la HBO.

In grila CineStar, ActionStar şi ComedyStar se vor afla( n.a. probabil la anul cand pachetul va deveni Pay TV), pelicule de acţiune şi de comedie, multe dintre ele în premieră pentru România. Printre primele titluri programate deja se află "Piraţii din Caraibe", "Semne", "21 Grams", "Scary Movie 4" şi "Air Force One".

Atata vreme cat sunt legate de o platforma digitala anume ma indoiesc ca vor avea succes cu acest pachet care se vrea a fi la concurenta cu MAX PACK de la HBO. Romanii abia s-au dus catre primul pachet pay tv. Din pacate doar numele se plateste la Max pack, caci filmele sunt varza. Ca sa numai zic de asa zisul HBO Comedy care numai filme de comedie nu baga.... dezamagitor.

Revenind la Cinestar, am intrat pe site-ul cinestaronline.ro si vreau sa va spun ca din ce am vazut acolo absolut nimic nu e interesant ca sa numai zic ca se contrazic total cu fraza in premiera in Romania, cand de fapt cel mai nou film e din maxim 2007. Asa ca sfat ori se mai gandesc la grila de programe, distribuirea in alte retele cat si pretul pachetului ori o lasa balta.