Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Concertul ui Banica Jr si la Pro TV

Concertul pe care Ştefan Bănică Jr. îl va susţine în Ajunul Crăciunului, la Sala Polivalentă din Bucureşti, va fi difuzat în aceeaşi seară d...

Concertul pe care Ştefan Bănică Jr. îl va susţine în Ajunul Crăciunului, la Sala Polivalentă din Bucureşti, va fi difuzat în aceeaşi seară de Pro TV de la ora 23.30 şi, în reluare, pe 27 decembrie, de la ora 11.30.

Ştefan se mândreşte cu recordul de a susţine la acest sfârşit de an şapte concerte în şapte zile consecutive. Seria a fost deschisă marţi seara cu un spectacol în care invitatul special a fost Dan Bittman. Urmează concerte astăzi, mâine, pe 20, 21 şi 22 decembrie. „Am programat întâi patru spectacole, iar biletele s-au epuizat în două săptămâni. La cererea publicului, s-au mai pus în vânzare încă două spectacole, care sau epuizat în scurt timp. Am ajuns, apoi, la al şaptelea spectacol, pe 22 decembrie. Întotdeauna am să recunosc publicul, nu pentru că îmi dă energia de care am nevoie, ci pentru că îmi dă însutit mai multă energie decât am nevoie“, declară artistul.

Sursa: EVZ.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS