Jetix-ul nostru incepe sa semene putin cu Cartoon Network sau Disney Channel USA. De la o vreme am inceput si eu sa ma uit pentru ca in afara de desenele animate tampite au inceput sa dea si programe marca Disney Channel care te captiveaza chiar si daca ai vreo 24 de ani asa ca mine.

De fapt nu stiu cum de s-a intamplat dar Disney ne-a umplut micile ecrane cu filme si programe originale destul de noi atat la Prima TV cat si pe Jetix.

Subiectul Jonas Brothers nu e strain de cativa amici, de dupa RBD(care s-au despartit) am ajuns sa imi placa destul de mult cei trei frati. Nu mi-au placut de la inceput dar m-au cucerit cu piesa Play my music din Camp Rock. Versurile mi se potrivesc si mie, si dupa ce am vazut filmul am inceput sa caut si alte piese ale formatiei. Asa am aflat ca cei trei frati sunt chiar foarte talentati, au 3 albume deja, isi compun singuri aproape toate piesele si mai mult decat ii vom vedea din ce in ce mai des la tv caci se descurca foarte bine si cu actoria, motiv pentru care Disney Channel le-a pregatit o continuare a filmului Camp Rock cat si un posibil serial.

Ei bine, dupa ce ne-au oferit Camp Rock(dublat oribil in romana), Jetix a inceput sa difuzeze videoclipuri ale formatiei cat si concerte LIVE ale lui Nick, Joe si Kevin, concert ce va disponibil curand aici !