Cica vreo 4 saptamani la Magic FM a fost un concurs intitulat Magic Home al carui regualment suna pe scurt cam asa:
- in fiecare zi asculti Magic FM ca sa iei cuvantul magic;
- intri pe magicfm.ro, iti creezi un cont si apoi introduci cuvintele magice pe zile;

Daca esti fraier asculti in fiecare zi Magic FM ca sa vezi care e cuvantul magic. Sau asculti azi toata ziua Magic FM ca sa iei toate cuvintele.

Nu conteaza cum ai luat cuvintele, dar afla ca azi e ultima zi in concurs. Coincidenta sau nu tot azi a fost si ultimul cuvant magic. Daca esti utilizator inscris in concurs afla ca iti pierzi timpul degeaba, site-ul Magic FM este cazut de azi dimineata, trebuie sa ai nervi de otel si un succes fenomenal sa reusesti sa intri. De altfel nici nu cred ca ai sansa sa ti se incarce pagina, ori primesti un mare blank ori mesajul The page cannot be displayed. Ca sa nu existe contestatari, precizez ca am incercat sa accesez site-ul de pe mai multe compuetere diferite (nu din aceeasi retea).

Lasand la o parte acest "mic" incovenient, pentru cei ce nu au citit regulamentul aflati ca de fapt magicul apartament nu exista fizic, el e in constructie intr-un complex rezidential care va fi gata prin 2010. La valoarea de 90.000 de euro cel ce castiga va trebui sa plateasca si impozitul datorat catre stat.

So ce se fac smecherii organizatori de concurs ca sa atraga audienta ? Eh... No comment... aveti o mare bulina neagra !