Daca si tu esti in aceeasi situatie ca mine si ti-ai facut mai multe conturi pentru a vorbi cu cati mai multi prieteni, ori din tara, ori din strainate afla ca de acum poti sa vorbesti cu toti in acelasi timp, indiferent ca esti pe Yahoo, MSN, Google Talk etc..

Pe internet exista mai multe servicii care te pot ajuta sa te bucuri de serviciul multimessenger. Iata o lista cu cateva astfel de servicii:

Digsby
Pe scurt IM + Email + Social Networking
Se insaleaza si functioneaza pe pc la fel ca Messenger.
http://www.digsby.com

Trilian
Mai multe conturi de utilizator in acelasi timp si chiar IRC.
http://www.ceruleanstudios.com/
Se insalteaza pe PC.

Meebo
Serviciul functioneaza exclusiv online, deci nu aveti nevoie sa descarcati nimic. Te poti conecta la diferite conturi si discuta cu toti amicii. Aplicatia are si un plugin special pentru Firefox.
www.meebo.com

Ebuddy
Aplicatia online are de toate, acces MSN, Yahoo, Gtalk, ICQ, MySpace si AIM (AOL). Fie ca esti acasă, la scoală, la muncă sau in călătorie; cu eBuddy poţi vorbi online cu oricine oricînd. eBuddy e disponibil în versiune web sau mobil. eBuddy oferă mesagerie instant pe orice computer şi funcţionează chiar din spatele unui firewall ! eBuddy nu necesită downloaduri, instalări / upgradare software sau înregistrare.
www.ebuddy.com