Recent

latest

N24 se duce in jos

vineri, decembrie 05, 2008

/ by Bogdan Chirea

Criza economica loveste in N24 care se pare ca incetul cu incetul se indreapta spre inchidere. Postul de ştiri N24 a luat decizia concedierii ziariştilor Bogdan Gamaleţ, Dana Macsim şi Doru Braia.

In articolul publicat azi in Evenimentul Zilei se arata ca Ulterior, Danei Macsim i s-a făcut o nouă ofertă, pe care a declarat că probabil o va refuza. Bogdan Gamaleţ va prezenta emisiunea „Cauză şi efect“ până pe 15 decembrie şi nu se va regăsi printre cei doi prezentatori de jurnal, care vor rămâne de la începutul anului viitor. Mişcarea se înscrie într-o reformatare mai largă a postului, care din februarie va avea mai mult producţii înregistrate - gen documentare achiziţionate din exterior -, jurnalele de ştiri fiind mai puţine şi mai scurte. Alţi ziarişti vor fi redistribuiţi la Naţional TV, iar o parte vor fi concediaţi.
( Hide )
  1. Îmi pare extrem de rău de N24 . A fost prima televiziune de ştiri din România şi totodată cea mai bună ( la vremea ei ) . Păcat ! Acum s-a transformat în N24 PLUS ! După părerea mea , e un MINUS ! Un MINUS imens ! Fraţii Micula ar trebui să vândă Centrul Naţional Media dacă nu îl mai pot întreţine .

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Citeste si...

Aboneaza-te la noutăți

 
 

Ne poti citi gratuit si pe Google News
Nu pierde
© all rights reserved
made with by templateszoo