Probabil voi, cei ce intrati pe blog, va intrebati de ce nu mai scriu asa de des. Unde sunt articolele despre televiziune, muzica etc..

Apucasem sa las un mesaj pe contul de Twitter in care scriam ca am probleme cu modemul. Adevarul e ca am o problema, ca de fiecare data, cu netul. Se pare ca cineva de sus are ceva cu mine de ma urmareste ghinionul, atat acasa cat si @ work.

The problem is.... ca din cauza retelei electrice, care acum e supraincarcata, modemul meu a devenit sensibil, astfel incat de fiecare data cand sunt prea multi consumatori in retea si tensiunea e scazuta, modemul nu merge. Cele 5 beculete fac ca la discoteca.

Imi spunea Andrei din NY ca de ce nu il schimb. Pai problema mea e ca dupa 2 ani in care am platit chirie la el cate 3 euro pe luna am luat decizia sa il cumpar ca sa nu mai platesc atatia bani. Dupa 1 an si ceva modemul a inceput sa faca fitele de mai sus iar solutia celor de la firma de cablu ar fi sa inlocuiasca modemul cu altul, desigur contracost, adica sa platesc chirie din nou ceea ar insemna ca voi ajunge sa platesc peste 1 milion factura cablu+net+digital.

Sincer, nu ma scald in ape prea bune asa ca prefer sa "sufar" in continuare si sa stau pe net pana cei de la ENEL se vor hotari sa faca investitii in reteaua electrica care acum e suprasolicitata.