Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Tania Budi revine la TVR

După cinci ani în care s-a ocupat mai mult de afaceri, fosta crainică a televiziunii naţionale va prezenta, începând de azi, „Telecinemateca...


După cinci ani în care s-a ocupat mai mult de afaceri, fosta crainică a televiziunii naţionale va prezenta, începând de azi, „Telecinemateca“.

Tania Budi se reîntoarce în Televiziunea Română, acolo unde şi-a început cariera de prezentatoare în urmă cu 15 ani. Începând de astăzi, Tania Budi va prezenta una dintre cele mai longevive emisiuni ale Televiziunii Române: „Telecinemateca“.

În fiecare joi, prezentarea Taniei Budi va prefaţa filmul ales spre difuzare şi va dura fix trei minute. „Comentariul îmi aparţine de la început până la sfârşit. Mai întâi văd filmul ales; chiar dacă pe majoritatea le-am văzut deja, încerc să le şi revăd, pentru a avea o imagine proaspă tă. Încerc să vin cu opinii personale, subiective, despre sentimentele pe care mi le trezeşte filmul respectiv, nu mi s-ar părea corect să fac critică de film propriu-zisă“, a declarat noua prezentatoare a „Telecinematecii“.

EVZ.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS