Nu credeam sa vad mai mare lipsa de respect fata de abonati decat ceea ce RAJA a facut saptamana trecuta. Se pare ca noi, utilizatorii finali si platitorii de facturi suntem ultimii care am conta atunci cand se ia o decizie, iar din cauza crizei financiare cei de la RAJA decid sa taie si sa anuleze tevi in loc sa le schimbe. Schimbarea pare a fi avut loc acum un an, numai ca cei de la RAJA actioneaza dupa cum le bate capul. Si uite asa dupa o sistare a apei, pentru lucrari, aflu dupa 2 zile, ca apa urma sa numai vina niciodata.

Povestea incepe joia trecuta cand pentru lucrari la o conducta, apa in localitate nu a mai curs. Au trecut 24 de ore si la mine tot nu venise apa, desi ceilalti colegi aveau. Contrariat sun la RAJA sa aflu ce s-a intamplat si aflu cu stupoare de la un angajat putin cam tupeist ca teava pe care curgea apa mea numai functioneaza si ca oricum eram singurul care mai era conectat la acea conducta. Vrajeala continua ca ei ar fi instiintat abonatii ca trebuie sa se mute... doar ca instiintarile erau in mintea lui. Mai mult decat atat ar fi aruncat vina tocmai pe ... primar.

Norocul meu e ca sunt "instruit" si am norocul de a lucra la primarie caci daca nu era cu asta as fi asteptat eu mult si bine sa se miste cei de la RAJA care mai intai taie o teava, fara sa ii intereseze abonatii care sunt racordati la ea, si apoi se gandesc ce sa faca cu situatia aparuta.

Si uite asa timp de 5 zile am ramas fara apa, traind ca un "taran" adevarat, cu galeata de apa la ghiuveta si la baie, si incalzindu-si apa pe aragaz pentru a se spala nitel in cadita de la dus. Dupa ce am devenit stress pentru sefii ai mai mari, carora tin sa le multumesc, caci fara ei nu stiu ce m-as fi facut, intr-un final dupa 5 zile de inconfort apa a revenit in casa mea si a vecinilor.

Dar minunea a durat doar o ora. Apa s-a oprit din nou, pentru alte lurari (ironic nu ?) ale mult stimatei regii, care are angajati care se cred atotputernici, caci ei sunt mai presus de lege si orice reclamatie nu are cum sa ii afecteze.

Traim in Romania !