Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Facebook dauneaza grav sanatatii ! Oare ?

Dovada că trăim într-o lume care a luat-o razna nu vine (cel puţin astăzi) de pe ale noastre mioritice plaiuri, deşi de-a lungul vremurilo...

Dovada că trăim într-o lume care a luat-o razna nu vine (cel puţin astăzi) de pe ale noastre mioritice plaiuri, deşi de-a lungul vremurilor s-au petrecut nenumărate crime bizare, despre care am aflat fie din cărţi fie din mass-media. Un caz şocant a avut loc în UK, acolo unde un bărbat de 41 de ani (Edward Richardson) şi-a ucis soţia mai tânără cu 15 ani din cauză că aceasta şi-a schimbat status-ul pe Facebook de la “Married” la “Single”.

Înfuriat şi de faptul că nevasta nu-i răspunde la telefon pentru a da explicaţii, Richardson s-a dus în casa părinţilor femeii, acolo unde a găsit-o şi înjunghiat-o cu un cuţit, după care a încercat să se sinucidă. Nu a reuşit, dar în schimb a fost condamnat la minimum 17 ani de puşcărie. Cam puţin, dacă ţinem cont că un alt individ care a comis o crimă identică a primit condamnare pe viaţă.

Seria crimelor de acest gen nu se opreşte aici. În 2008, tot un britanic şi-a ucis soţia după ce femeia a anunţat pe Facebook că se desparte de el.

In articolul publicat pe site-ul Go4it , autorul trage concluzia ca de vina ar fi retelele de socializare care cica ar amplifica dorintele ucigase ale anumitor persoane. Raspunsul, daca e sa o luam asa, atunci nu ar mai trebui sa isi faca nimeni conturi de retelele de socializare. Vina apartine insasi victimelor care ar trebui sa stie cu ce fel de om traiesc, sa le cunoasca comportamentul si felul de a fi.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS