Stateam si ma miram ca lumea asta e din ce in ce mai "cool", si ca pentru multi ,desi suntem o tara "conservatoare", numai conteaza ce iubesti. Uneori e de admirat cand vezi oameni crescuti in vremea lui nea ceasca care s-au adaptat vietii moderne si nu au nimic impotriva ca x sau y iubeste acelasi sex.

De fapt unii din ei tac si nu riposteaza atunci cand generatia pro, sau chiar aia si mai noua, care e si mai indrazneata, se duce pe carari gresite. Ma intreb oare ce or zice cand or afla de la un prieten sau poate de la copil care face declaratii gen Solcanu, ".... asta e si povestea mea"... Fuck Off ma.. trebuia sa astepti sa recunoasca unul celebru ca sa te legi de asta si apoi sa te maimutareasti la TV. Acel star, pe numele lui Christian Chavez, al carui admirator sunt totusi.. si care mi se pare un super tip, fara fite de vedete si aere. Am ceva sa ii reprosez, fara vina lui, a dat aripi si la miile lui de admiratori sau admiratoare. Gestul lui i-a facut si pe altii sa ii urmeze modelul si sa treaca de partea cealalta sau sa recunoasca ca ...

O stire bestiala din Romania vine din judetul unde se pare ca e criza de barbati ... care ori se duc la altele ... ori stau prea mult in barci. E judetul unde oficial se pare ca fetele sunt cu fetele. Am reusit, nu stiu cum , sa cunosc mai multe persoane, prin facultate, din judetul Tulcea care au optat pentru stilul asta. Povesti gen, ".. a adormit langa mine si m-a luat in brate", sau "hai sa fim prieteni, sa scap de ea",(n.a nu cred ca trebuie sa spun cu cine a ajuns sa aiba relatie) sau "am dormit impreuna dar nu am facut inca nimic, nu vrem sa ne grabim " inca imi mai rasuna in cap. Dar faza care m-a facut sa rad e cand interlocutorul imi da cu flit si imi zice ca mai vorbim ca are un accident la mana.

Hai fata, la naiba.. da cum ai reusit, ce ai facut cu mana de ai un accident :))