Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Internet Explorer 8 Sucks

Dupa mult mediatizata lansare Internet Explorer 7 a venit boom-ul Firefox 3, cel mai sigur browser de pe piata la care daca adaugi miile de ...

Dupa mult mediatizata lansare Internet Explorer 7 a venit boom-ul Firefox 3, cel mai sigur browser de pe piata la care daca adaugi miile de suplimente (plugin) il transormi intr-un brtowser cu adavarat tare. Si pentru ca Firefox a intrat in cartea recordurilor cu cele mai multe descarcari intr-o singura zi, i s-a facut promovare si lui destul de multa.

Din ce in ce in ce mai multi internauti isi instaleaza firefoxul si il folosesc mult mai des, in detrimentul lui Explorer. Cu toate astea nu am uitat de browserul de la Microsoft si am zis sa mai intru in el. Am aflat ca are o versiune 8 beta pe care am si descarcat-o. Foarte mari diferente fata de 7 nu exista, dar are o problema, de foarte multe ori in incercarea de a face ceva browserul se bloca si se reseta. Noroc ca imi restaura tab-urile deschise anterior, ca incepeam sa injur la greu. Dupa 2 zile de folosire a unui browser care inca merge greu si are probleme, concluzia a fost: IE 8 SUCKS, tot mai bun e Firefox.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS