Marti seara am nimerit din intamplare pe Antena 1, unde Dan Capatos s-a gandit sa mai faca nitica audienta si putin show-scandal vorbind despre acelasi subiect controversat care naste scandaluri: "homosexualitatea". Si ca show-ul sa fie complet meniul a fost complet... un transexual si un stilist care are probleme hormonale si se simte femeie, un reprezentant de la "Noua dreapta", o avocata de la "Fundatia accept", Vadim prin telefon si invitatul permanent, un bosorog caruia imi scapa numele. Va inchipuiti cat de repede au evoluat lucrurile de la discutii calme la certuri si cat de multi au inceput sa devieze de la subiect.

Si pentru ca e la moda acest subiect, homosexualitatea, trecem la lumea filmelor si vorbim de Jim Carrey care si-a prezentat ultimul sau film la Festivalul de Film Independent "Sundance". Actorul celebru pentru comediile sale "Liar, Liar" si "Bruce Almighty" care au avut un mare succes in box office trece de la o extrema la alta. Dupa horrorul "Numarul 23" si drama "Omul din luna", Jim Carrey joaca intr-un nou rol care ii va uimi pe fanii sai.

Alaturi de Ewan McGregor, Jim Carrey joaca in drama "I love you Phillip Morris", o comedie gay romantica. Filmul bazat pe o poveste reala, il prezinta pe Steven Russell (interpretat de Jim Carrey), un politist devenit infractor, care evadeaza de mai multe ori din inchisoare pentru a fi impreuna cu partenerul sau interpretat de Ewan.

Jim spune despre film ca nu este unul gay, este pur si simplu un film care vorbeste despre cat de mult este dispus cineva sa mearga pentru a isi indeplini dragostea. Desi pentru Ewan nu este prima data cand joaca un astfel de rol, Jim recunoaste ca i-a fost putin teama sa joace pentru prima data un astfel de rol si ca la inceput s-a simtit chiar homofob spunandu-si in sinea lui : "Wow.. e chiar infricosator".

De partea cealalta Ewan McGregor spune ca a trebuit sa joace scene intime cu Jim inca de la inceputul filmului si ca "a fost in mod straniu.. obisnuit. Nu e chiar asa de greu."

Desi filmul pare a fi o reeditare a celebrului si controversatului "Brokeback Mountain", criticile pentru film au fost pana acum favorabile. Cei de la The Hollywood Reporter spun ca "Jim Carrey joacs cel mai bun rol al sau de pana acum", in timp ce Daily Variety e de parere ca spectatorii vor "rade mult dar vor fi si uimiti in acelasi timp".