Doua subiecte intersante azi, navigand pe internet. Primul dintre ele se refera la relansarea din martie a postului Cosmos TV. Proprietarul grupului Spring Time, Mohammad Murad, a cumpărat 90% din acţiunile Cosmos TV. Televiziunea generalistă funcţionează din 2007 şi se va relansa la începutul lunii martie, a declarat pentru Mediafax, Dan Claudiu Tănăsescu, cel care a înfiinţat, împreună cu familia sa, Cosmos TV.

Tănăsescu a precizat că televiziunea ar putea să-şi schimbe denumirea şi că va reveni "în forţă" din martie. "Este posibil să-i schimbăm denumirea, dar nu am stabilit încă noua denumire, însă postul va continua să fie unul generalist şi va emite 24 de ore din 24", a explicat Dan Claudiu Tănăsescu.

Intre timp dilema ne omoara caci unii din noi stim ca avem un "Cosmos" pe digital, doar ca el umple spatiul degeaba si transmite doar muzica.

Trec la subiectul doi si intreb daca GINX TV is out ?
Postul de televiziune care se zice despre el ca e din Romania dar care transmitea toata ziulica doar in engleza a intrat in coma. Pentru cei ce nu stiu ce e GINX, aflati ca este un post axat pe prezentarea de jocuri pentru PC/PS etc..

De la inceputul lui ianuarie postul cu pricina a intrat "Revizie Tehnica" si asa a ramas pana in ziua de fata. De altfel nici site-ul lor numai functioneaza. Intrebarea e, a intrat in coma de tot ?