Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

My Yahoo

Continui obsesiva mea relatare despre lansarea Yahooo.ro, de data asta prezentand una din solutiile la care au apelat cei din Turcia cand au...


Continui obsesiva mea relatare despre lansarea Yahooo.ro, de data asta prezentand una din solutiile la care au apelat cei din Turcia cand au lansat serviciul in limba turca. Practic cei din Turcia au lansat site-ul folosindu-se de extraserviciul MyYahoo.

Ce este de fapt MyYahoo ? L-ati folosit vreodata ? Ei bine daca nu, aflati ca el poate fi accesat la adresa my.yahoo.com. Ce face el ? Pai pe scurt iti aduna pe cate pagini vrei tu, acel continut de pe internet care ti se pare interesant. In afara de paginile gata aranjate de catre cei de la Yahoo, pe care le poti modifica ulterior, afla ca iti poti customiza absolut toate elementele de pe paginile tale. Iar daca abia astepti sa citesti ceva in romana pe Yahoo afla ca poti face acest lucru. Nu trebuie decat sa introduci in panoul de administrare continut un link cu adresa feed-ului RSS al oricarui site roman doresti tu. Astfel cu doar cateva click-uri, ajungi intr-un final sa ai un Yahoo.com ... in limba romana.

Iata astfel un nou argument al inutilitati lansarii pe moment al Yahoo.ro. Cu siguranta s-au gandit si ei la asta.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS