Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Noul player radio

Se pare ca ghinionul ma urmareste mai peste tot in ceea ce priveste una din pasiunile mele si anume radio-ul. De vreo 3 ani de zile aproape ...


Se pare ca ghinionul ma urmareste mai peste tot in ceea ce priveste una din pasiunile mele si anume radio-ul. De vreo 3 ani de zile aproape zilnic folosesc Shoutcastul iar de aproape 2 ani am inlocuit Winamp-ul cu Sam, amicul meu care imi aranjeaza playlistul dupa cum il ghidez eu si imi transforma pc-ul intr-un post de radio. Tot de vreo 3 ani aceasta muzica se aude si pe net, caci visam odata sa devin DJ de radio, cam greu de indeplinit dar am reusit sa fac asta pe net.

Si cand incepusera prietenii sa ma intrebe: "Cand dai drumu la radio ?", "Nu merge radio ?", "Cum pornesc radio ?", am dat peste probleme tehnice: acasa modemul din cauza tensiunii face ca la discoteca si se resetaza intr-una iar @ work mi-e imposibil sa fac asta pentru ca desi ii dau drumu la player si el canta in voia lui toata ziua, conexiunea la internet se reseteaza foarte des deconectand si conexiunea la serverul radio.

Si uite asa dupa cateva alternative, mai intai MUSIC TV cu videoclipuri si playlisturi de pe Youtube, si acum un player radio. E drept ca e mult mai usor sa asculti muzica decat sa o urmaresti drept videoclip. Nu de mult timp mi-am facut cont pe last.fm un site celebru unde posti asculta muzica din toate colturile lumii, sa iti setezi preferintele muzicale si sa asculti un post de radio online bazat pe preferintele tale muzicale: artisti straini, latini si chiar romani pot fi ascultati in playerul care este disponibil in tab-ul radio in locul programului radio care numai era valabil. Lista de artisti e destul de mare si o voi mari in functie de noi si noi preferinte. Daca doresti sa nu inchizi din greseala fereastra, navigand in alta parte, poti folosi de asemenea si pop-up-ul pentru a deschide playerul intr-o fereastra noua.

De asemenea noul serviciu va putea fi ascultat si pe www.musictop.tk

Auditie placuta !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS