Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Probleme in distributia serialului Heroes

Starurile sunt mereu cu zambetul pe buze atunci cand sunt pe covorul rosu sau in fata camerelor de luat vederi. Dar pentru ei viata nu e mer...


Starurile sunt mereu cu zambetul pe buze atunci cand sunt pe covorul rosu sau in fata camerelor de luat vederi. Dar pentru ei viata nu e mereu roz si au si probleme si suparari ca orice om. Daca mai adaugam si presiunea care apasa umerii tai atunci cand joci intr-o productie de top, se intelege si ca pot fi si suparati uneori.

Una din productiile de top se numeste Heroes, ajuns la sezonul 4, si care se pare ca ii aduce necazuri unuia din starurile importante din serial. Se zvoneste, fara a se da un nume, ca unul din actorii principali din serial ar fi cerut sa fie scos din serial. Motivele invocate ar fi faptul ca nu apare prea des in serial si ca ar dori sa renunte la rol pentru a aparea in alte productii.

Pentru ca un personaj sa paraseasca serialul, producatorii cu siguranta i-au scris o scena in care acesta moare. Asa ca cel mai probabil la finalul unui nou sezon vom asista la moartea unuia din eroii nostrii preferati.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS