Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Tom si Jerry pe marele ecran

Nu ar fi prima oara cand producatorii de la Hollywood vor sa faca un film de lung metraj cu doua din cele mai celebre personaje animate din ...

Nu ar fi prima oara cand producatorii de la Hollywood vor sa faca un film de lung metraj cu doua din cele mai celebre personaje animate din copilaria noastra. Doar ca de data asta nu e vorba tot de un desen animat... ci de un film.

Dupa ce au obtinut importante succese cu Alvin and the Chipmunk, care in 2007 a avut incasari de 360 de milioane de dolari la nivel mondial, producatorii de la Hollywood sunt hotarati sa mai scoata din nou bani.

Warner Bros. vor sa transpuna pe marele ecran povestea de succes al lui Tom si Jerry creat de Hanah-Barbera. Ca si Alvin, filmul Tom si Jerry va combina actiune cu imagini reale si efecte generate pe calculator care probabil ii va scoate din sariti pe fani dar ii va lasa satisfacuti pe cei mici.

Warner Bros. a reusit cu succes sa lanseze doua filme asemanatoare, Scooby Doo si Looney Tunes: Back in Action and Space Jam.

Iata si cum arata Tom si Jerry alaturi de care am crescut noi:

Un comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS