Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

TVR 3 SI TVR INFO SUNT INUTILE

Declaratia apartine acum nu numai telespectatorilor ci si membrilor CNA. Dupa ce s-au grabit sa aprobe licenta de emisie pentru cele doua ca...

Declaratia apartine acum nu numai telespectatorilor ci si membrilor CNA. Dupa ce s-au grabit sa aprobe licenta de emisie pentru cele doua canale lansate anul trecut de televiziunea publica, membrii CNA incep sa le pare rau.

Intr-un interviu postat pe site-ul Hotnews, Raluca Turcan, membru al CNA spune ca in calitate de telespectator, si dupa ce a urmarit cele doua canale, a ajuns la concluzia ca TVR 3 si TVR Info sunt doua canale inutile si ca ele reprezinta o cheltuiala in plus pentru postul public.

Acelasi lucru l-au constatat si telespectatorii care se plang de faptul ca in loc sa investeasca in programe de calitate, TVR a ales sa lanseze doua posturi de televiziune care nu reprezinta prea mare interes.

Ce se va intampla dupa analiza audientelor posturilor de catre membrii CNA nu stim, dar suntem curiosi daca se va intampla ceva sau vor fi pur si simplu doar niste declaratii.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS