Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Acasa TV implineste azi 11 ani

Postul de televiziune ACASA implineste azi 11 de emisie. Lasand la o parte textul enervant de la promo-urile Povestirilor Adevarate, pot sa ...

Postul de televiziune ACASA implineste azi 11 de emisie. Lasand la o parte textul enervant de la promo-urile Povestirilor Adevarate, pot sa spun ca in 11 ani multe lucruri s-au schimbat. Nu pot sa spun prea multe de rau de postul de televiziune, avand in vedere ca ma leaga de el experienta comuna pe nume RBD.

In ultimii ani insa, pe langa RBD, ACASA TV a ajuns intr-o perioada sa ma scoata din sarite cu reluarile lor si sa ne arate la ore ce-i drept mai tarzii o emisiune care te lasa cu gura cascata... de uimire si indignare. Faptul ca sunt promovati niste necunoscuti si ca vedem tot felul de parasute si "gigoloi" (spre deliciul lui Solcanu) nu a reusit decat sa ma dezamageasca.

In ultimii ani, postul ACASA a devenit locul in care actorii talentati din Romania s-au facut cunoscuti in randul publicului roman; asta datorita telenovelelor difuzate de post. Recunosc ca nu m-am uitat la nici una din lipsa de interes si din cauza tematicii alese.

Nu imi ramane insa sa le urez La Multi Ani !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS