Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Bigbrother reloaded la Radio 21

Faptul ca in ultimii ani cei de la Radio 21 au lansat cateva concursuri nonconformiste si inedite e stiut de toti cei care asculta postul sa...

Faptul ca in ultimii ani cei de la Radio 21 au lansat cateva concursuri nonconformiste si inedite e stiut de toti cei care asculta postul sau umaresc ziarele. Dupa ce au casatorit 2 persoane care nu se cunosteau , si care ulterior au divortat, cei de la 21 au lansat un nou concurs oarecum inedit. De ce spun oarecum ? Pai pentru ca acest gen de reality show nu e deloc strain de noi. Este intr-adevar inedit cum 3 persoane, un tip alaturi de actuala dar si de fosta iubita, stau intr-un pat pentru a castiga un premiu.

Totul poate fi ascultat la radio, citit in presa dar si urmarit atat pe tv la Televiziunea U cat si LIVE nonstop pe net prin intermediul a trei camere web.

Pentru 15.000 de Euro cele 5 cupluri inscrise in concurs vor avea de suportat multe pedepse, fantezii ale ascultatorilor/telespecatorilor. Tot ei vor trebui sa treaca prin probe grele si de trecut prin diverse stari.

Cei care vor sa urmareasca concursul au la dispozitie www.triobalamuc.ro !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS