Desi exista de vreo 10 ani de zile, Cartoon Network Boomerang, devenit intre timp doar Boomerang, este postul de televiziune care imi aduce aminte de copilaria mea. L-am asteptat o buna perioada de timp si iata ca in sfarsit il am in grila de programe.

Desi pare usor ciudat chiar am fost incantat aseara, cand navigand printre canale am descoperit in grila digitala postul Boomerang. Fiindca era pe mut am dat repede pe butonul de pe telecomanda curios sa aflu in ce limba sunt desenele. Cateva secunde nu am stiut sa deslusesc ce limba era, probabil fiind obisnuit cu dublarile in romana. In momentul in care l-am descoperit rula Dexter dar mai apoi am tinut dinadins sa ma uit la Familia Flinstones, Tom si Jerry si putin din Scooby-Doo.

Nu faptul ca numai vazusem demult aceste productii de care nu ma desparteam cand eram copil, ci si vocile originale ale personajelor m-au facut sa rad si sa zambesc toata seara. Aflu de la colege insa ca ai lor copii nu prea se uita, fiind intoxicati de actiunea de pe Cartoon Network sau Jetix.

Daca acum CNA-ul se plange la greu in trecut pot spune ca desenele care ruleaza acum pe Boomerang, in afara de faptul ca m-au distrat m-au si ajutat sa invat limba engleza. N-ar strica ca si cei mici sa mai arunce un ochi pe Boomerang sau Jetix Play.

Pentru mai multe detalii http://www.boomerangtv.co.uk/
Pentru porgram tv click aici