Ca nu am nici un fel de interes fata de tabloidele noastre cred ca s-a inteles de mult. Am fost atras azi pe site-ul CanCan de un newsletter primit pe adresa de e-mail din partea ziarului, pe care ulterior am aflat ca l-a trimis altcineva si care continea un link catre un site ce continea virusi. Cel putin nu m-am sinchisit sa mai citesc tot newsletter-ul.

Cu toate astea ajuns pe site-ul lor, care cica e cel mai vizitat site din .ro am dat peste un articol de doua parale scris cu o asa pasiune si ardoare de mi-a lasat impresia ca autoarea lui a facut descoperirea momentului.

La prima lectura mie articolul mi s-a parut un pic satiric, si aflu de directorul unui penitenciar cat de grijuliu este el oferindu-le detinutilor din inchisoarea sa prezervative daca vor sa faca sex. Si explica el pe unde se "intalnesc" "angajatii sai" si ca el nu le interzice astfel de relatii.

Din senzationalul articol aflam ca locurile preferate sunt in celule. Dar la dusuri ce se intampla oare ? Da sapunul, unde e sapanul ? :))

Hai sa umplem spatiu in ziar ca sa avem ce sa vindem la "cititori" !