Aveam de gand sa scriu despre subiect chiar in seara evenimentului. Spuneam mai deunazi ca nu m-a interesat subiectul. Poate pentru ca semifinalele au fost si groaznice. Au ajuns insa in finala vreo patru trupe cunsocute si alti artisti pe care ii vedem doar la Eurovision.

Trebuie sa recunosc ca toti au cantat bine, chiar daca unii au avut piese mai nonconformiste iar altii s-au lovit de prejudecatile publicului si al juriului, cum a fost cazul lui Costi Ionita.

Din cei 12 concurenti din finala selectiei nationale la Eurovision, Elena Gheorghe a reusit sa ia marele premiu, mai precis sa devina reprezentanta noastra la Moscova. Nu vreau sa dau prea tare de pamant cu piesa, din respect pentru artista si pentru Laurentiu Duta, dar nu pot sa nu vad asemanari prea mari cu ultimele piese ale Greciei la Eurovision... cine stie poate om avea succes.

Felicitari pentru Dalma, a carei piesa chiar mi-a placut, Zero si pentru recitalul Biondo. Iar pentru cei care tot comenteaza, pe site-ul TVR cum ca Blaxy Girls meritau sa castige... eu zic sa se abtina. Nu am reusit sa le inteleg de ce au fost asa de antipatice in camera verde, cu replici la intrebarea "Cum a fost?:" "Nu stiu... nu ma intrebati !", "Ce parere aveti ca sunteti favorite?: Pe bune....."

Tot pentru cei nemultumiti ca exista juriu la noi si face scandal pe tema asta, in caz ca nu se stie, anul asta la Moscova, va fi acelasi sistem ca si la noi. Mai precis publicul va avea 50% putere de decizie, restul de 50% va fi luat de un juriu specializat.

Inca un lucru care trebuie mentionat, cred ca TVR-ul a luat o mare teapa la sistemul de votare. Doar 10.000 de persoane au tinut sa isi voteze favoritii. Asta si pentru ca pentru a vota un artist romanul a trebuit sa scoata din buzunar aprox. 5 lei(cam cat taxa lunara pe care o platim pentru serviciul public de televiziune).