Cu siguranta au fost dezamagiti de faptul ca nu au casitgat premiul "Best new Artist" la Premiile Grammy, dar Jonas Brothers au fost pur si simplu vrajiti de evolutia pe care care au avut-o pe scena galei de decernare a premiilor alaturi de Stevie Wonder.

"Suntem putini dezamagiti de acest lucru, dar evolutia alaturi de Stevie a fost cu siguranta un mare castig pentru noi", a spus Joe intr-un interviu ce promoveaza ultima productie a celor de la Disney.

"Nu cred ca am fi vrut sa cantam alaturi de altcineva decat cu Stevie Wonder. Da sigur, erau vedete in camera pe care le iubim si cu care am fi vrut sa cantam, dar aceasta a fost o ocazie unica si perfecta."

Jonas Brothers, al carui stil pop rock a facut valuri in 2008, a cantat un cover al lui Stevie Wonder, Superstition, la gala de decernare a Premiilor Grammy. Acestia au pierdut insa premiul pentru cel mai bun debut in fata lui Adelle.

Stevie Wonder este unul din idolii nostrii au spus Nick, Joe si Kevin. "Am crescut pe muzica lui", a spus Kevin. "Am fost pur si simplu vrajiti de evolutia alaturi de el. Sa fi pentru prima oara la Premiile Grammy si sa canti alaturi de el a fost superb."

Sursa: www.musictop.tk