Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Nick, Kevin si Joe se pregatesc sa lanseze "Jonas Brothers: The 3D Concert Experience"

Odata cu noile tehnologii vin si productii care de care mai captivante. Jonas Brothers, formatia americana care a isterizat mii de fane in S...


Odata cu noile tehnologii vin si productii care de care mai captivante. Jonas Brothers, formatia americana care a isterizat mii de fane in Statele Unite si isi consolideaza numele din ce in ce mai mult si in Europa, se pregatesc de premiera filmului "Jonas Brothers: The 3D Concert Experience" ce va avea loc pe 27 februarie.

Anul 2009 incepe in forta pentru cei trei frati care le pregatesc fanilor o productie filmata in 3D si pentru care batalia pe bilete a inceput.
Filmul prezinta un concert al formatiei in care mai apar si Demi Lovato dar si Taylor Swift. De asemenea fanii vor putea urmari si o piesa nou nouta a celor de la Jonas Brothers.

Disney nu e la prima productie de acest fel, anul trecut acestia au mai lansat o productie similara, un concert al lui Miley Cirus: "Hannah Montana/Miley Cyrus Best of Both Worlds Concert Tour".

Incasarile la aceasta productie au depasit 65 de milioane de dolari devenind cel mai vandut concert lansat in cinematografe din toate timpurile.

De asemenea, pentru a fi mai aproape de fani Jonas Brothers au acum un site dedicat special fanilor. O comunitate online unde s-au inscris inca din primele zile peste 100.000 de persoane.
Adresa site-ului este http://www.fanfamilyexperience.com iar pentru fanii romani, aflati ca exista deja un grup dedicat fanilor din Romania disponibil AICI !

Intre timp cei trei frati vor fi prezenti pe 10 februarie pe postul american de televiziune CW unde vor da cateva detalii despre film. In timpul pauzelor publicitare din seara de 10 ferbuarie Jonas Brothers vor vorbi cu actrita Jessica Lowndes despre cum a fost la filmari. De asemenea va fi difuzat si un videoclip cu ei cantand piesa "Tonight".

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS