Trebuie sa recunosc ca sunt placut impresionat de postul Prima TV care de prin septembrie incoace se descurca din ce in ce mai bine in materie de oferta de programe. Decand a fost achizitionata de grupul german ProSiebenSat1, postul a inceput sa isi schimbe imaginea ... in mai bine, chiar daca e luata de la postul Pro 7, precum logo-ul "We love to entertain you".

De prin luna septembrie, postul a inceput sa difuzeze foarte multe filme de calitate care meritau atentia. Asta pentru ca nu imi aduc aminte sa fi vazut pana acum filme pe Prima TV. Desi e "criza", la Prima TV am vazut recent atat din promo-uri cat si filmele in sine, filme de calitate noi, pe care nu am apucat sa le vad, chiar daca unele probabil au fost si pe HBO.

Lasand la o parte toate astea, un singur lucru ma enerveaza... reclamele. Suprinzator la Prima reclamele vin la 20 de minute distanta unele de altele si dureaza 3-4 minute, si inca pe atat promo-urile. Si mai stresant a fost aseara cand in intervalul 23:00 - 23:30, postul a difuzat reclame de la 23:00 la 23:06 si de la 23:15 la 23:20. Nu am inteles stilul lor deloc, si m-am intrebat, daca tot au doar 3 minute de reclame, de ce dumnezeu ne intrerup un film la 20 de minute si nu ne baga odata cele 6 minute de reclame pe ora intr-un singur calup ?