Lanţul american de resturante cu servire rapidă şi-a extins reţeaua pe piaţa românească, ajungând şi în Constanţa cu cea de-a şaptea locaţie a sa. Burger King Tom Constanţa este prima unitate deschisă în România în afara Capitalei şi are o suprafaţă de 120 mp. Reprezentanţii companiei estimează că noul resturant va înregistra aproximativ 1.000 de clienţi pe zi.

Investiţia medie într-o locatie Burger King este de aproximativ 500.000 de euro, suma variind în funcţie de anumite criterii precum localizarea sau suprafaţa. Burger King este al doilea lanţ cu servire rapidă, ca mărime, din lume, iar din luna aprilie 2008 a intrat şi pe piaţa din România.

Cei ce vor sa incerce din meniurile Burger King vor observa ca preturile la meniurile acestui restaurant sunt aceleasi ca si la McDonalds sau KFC, un meniu avand ca pret de incepere 14 lei. Acum ramane de stabilit cine face burgerii cei mai buni, recunosc ca nu am incercat inca vre-un produs de la BurgerKing si nici nu cred ca o voi face curand.