Duminica la Pro TV am urmarit un material interesant in care reporterii de la Romania Te Iubesc au incercat sa ne arate cat de important a ajuns programul Second Life in viata unor oameni.

Pe langa milioanele de utilizatori din lumea intreaga putem adauga si alte cateva zeci de mii de persoane din Romania care au prins o pasiune pentru acest program. Nu este un joc ci o lume virtuala in care multi dintre useri se lasa prinsi si atrasi in a isi petrece ore bune in fata calculatorului. Desi pare incredibil, unii dintre romani au transformat aventura din Second Life in afacere, una de mii de dolari. Cine isi inchipuia ca acest mod de destindere nu costa nimic se inseala. Trebuie sa scoti bani din buzunar ca sa ajungi sa fi cineva in Second Life. Nu reusesc sa inteleg insa cum reusesc unele persoane sa renunte la viata reala fiinda cea din Second Life este mai buna. Cat de sanatos este acest lucru pentru organism in primul rand ?

Probabil nu sunt singura persoana care pune aceste intrebari, dar ma aflu printre acele persoane care a incercat doar pentru o zi si pentru cateva minute sa vada ce este cu acest program. Concluzia, neinteresant.