Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Yahoo si-a tras fata noua

Poate ca stirea nu e asa de noua avand in vedere ca internetul nu mi-a mers azi de loc. Cu toate astea tin sa vorbesc despre "face lift...

Poate ca stirea nu e asa de noua avand in vedere ca internetul nu mi-a mers azi de loc. Cu toate astea tin sa vorbesc despre "face lifting-ul" pe care l-a suferit de azi pagina de start a celor de la Yahoo.

Pagina de start pare interesanta la prima vedere suferind modificari importante fata de vechea pagina de start (care este inca functionala prin apasarea unui link ).

Prima schimbare importanta pare a fi meniul din stanga care din cate observ se bazeaza pe un serviciu, My Apps. Pare a fi principiul aplicat la serviciul MyYahoo, acela de a afisa continutul care il intereseaza pe utilizator.

Au ramas pe centru cele doua sectiuni cu ce contine taburi cu diverse sectiuni, stiri, sport etc.. dar a disparut widgetul de mail preview, weather etc.

Concluzie.. o sa ma obisnuiesc cu noua pagina de start, care la prima vedere e mai aerisita decat versiunea anterioara.

2 comentarii

  1. As fi recunoscatoare celui ce a infiintat acest blog, daca ar da mai multe amanunte in ce priveste utilizarea paginii de yahoo.Poate niste cursuri pt incepatori.....in ..IT,DACA CER PREA MULT SAU SUNT PENIBILA,IMI CER SCUZE

    RăspundețiȘtergere
  2. faceti o cerere scrisa pe adresa de mail, :P si spuneti-mi mai exact ceea ce ati dori sa invatati ! Eventual poate aveti nevoie si de lectii de engleza !

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS